Elements

-
- -

Cupko Papucic

Mirna Grubor


9,00

dostupno 10 komad
  • Sve ostalo, Ostalo
  • Jambolija, Frotir 100%pamuk, PVC materijal 
  • tamno ciklama 

Kucne papuce duhovitog naziva Cupko Papucic su nastale ukrstanjem duha i karaktera kreatorke i teksturom i bojama materjala.
Ideja je bila cista zabava kroz igru matejala i boja koja se svakodnevno nastavlja i u domu kupca ovog originalnog proizvoda.
Jambolija od koje su napravljene je dostupna u tamno ciklama boji, a gornje i donje gaziste, kao i kesica u kojoj su pakovane obuhvataju razne boje i kombinacije.
Gornje gaziste i deo koji dodiruje ris noge su od frotira od 100% pamuka, a donje gaziste je od PVC materjala koji je otporan i ne klize se po patosu.
Gornjiste je napunjeno sundjerom debljine 1cm, a gaziste sundjerom od 2cm.
U ponudi su velicine 37-38 i 39-40.
Izuzetno su udobne i prijatne za nosenje. 
U Novom Sadu se podrazumeva licna dostava, a u druge gradove saljem Post expressom o vasem trosku od 150 din. Placanje pouzecem.

  • U cenu nije uračunata cena dostave
  • Politika vraćanja:
Mirna Grubor

"Macka i tacka" je kreativna radionica u kojoj nastaju razni dekorativni i upotrebni predmeti, a kao odraz karaktera i duha kreatorke, odnosno mene. Ideja je da kroz igru boja i materjala iskoracimo zajedno iz kolotecine svakodnevice i zabavimo se. Nadam se da cu kroz moje radove uspeti i vama da prenesem deo te zabave.